Információk

Rendelés módja

Heti menüs és étlapos kínálatunkból választhat igényeinek megfelelően. Rendelését telefonon adhatja le, illetve az ételfutárnál a megrendelőlap személyes átadásával.

Rendelési határidők

Heti menükínálatunk napi megrendelése a szállítást megelőző munkanapon 15 óráig, heti megrendelés a tárgyhetet megelőző utolsó munkanapon 15 óráig lehetséges. a’La Carte étlapunk kínálatából minden nap 10:00 és 21:00 között rendelhet.

Rendelés lemondása

Amennyiben korábban leadott heti menükínálatunkból kezdeményezett rendelését törölni, vagy módosítani szeretné, akkor arra legkésőbb a tényleges szállítást megelőző munkanapon 15 óráig van lehetősége.

Fizetés módja

Heti, vagy napi megrendelés összege a szállítóknál egyenlíthető ki készpénzben és/vagy étkezési jegyben, illetve intelligens kártyákkal. A’La Carte étlapunkról történő rendelés esetén készpénzben és/vagy intelligens kártyákkal fizetheti ki az ellenértéket.

Fizetéskor használható kártyák/csekkek/utalványok

MKB, OTP és K&H Szép kártya, Erzsébet, Erzsébet Plusz utalványok, illetve a fizetőeszközök vendéglátós zsebei, továbbá bankkártya. A készpénztől eltérő fizetőeszközök az üzletben és a szállítónál is alkalmazhatók.

Szállítási helyszínen történő kártyás fizetési igényét kérjük, rendelése leadásakor jelezze!

Szállítási információk

Vállalkozásunk vasárnap és munkaszüneti napokon szolgáltatását szünetelteti!

A beérkezett HETI MENÜ megrendeléseket hétköznapokon 10-15 óra között teljesítjük. Ételeink minőségmegőrzésének érdekében fogyasztásig folyamatos hűtést igényelnek! Az ételeket egyszer használatos visszazárható tetővel ellátott, mikrohullámú készülékben használható, az OETI által engedélyezett dobozban szállítjuk.

Az A’La Carte étlapunkról történő rendeléseket minden nap 11:00 és 21:00 óra között teljesítjük. Az oroszlányi rendelések kiszállítását minden esetben INGYENESEN biztosítjuk. A környező településekre (Bokod, Kecskéd és Környe) történő kiszállítás esetén 400 Ft szállítási díjat számítunk fel. 5000 Ft feletti összértékű rendelések kiszállítása a környező településekre is DÍJMENETESEN történik!

Az esetleges minőségi panaszt kérjük, azonnal jelezni a szállítónak vagy telefonon!

Felettes szerv(ek)

Oroszlány Polgármesteri Hivatal
2840 Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
dr. File Beáta jegyző
Telefon: +36 (20) 531-5859
E-mail: jegyzo@oroszlany.hu

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal
2800 Tatabánya, Bárdos László utca 2.
Fogyasztóvédelmi Főosztály
dr. Bures Gabriella
Telefon: +36 (34) 511-316
E-mail: titkarsag.meff@komarom.gov.hu

Komárom-Esztergom Megyei Békéltető Testület
2800 Tatabánya, Fő tér 36.
dr. Rozsónyi György
Telefon: +36 (34) 513-010
E-mail: bekeltetes@kemkik.hu