Étlap

Részletes étlapunk a jobb oldali Állandó kínálatunk menüben található!

PDF formátumú nyomtatható A’la Carte étlapunk innen letölthető!

Hetente megújuló „Heti menü” ajánlatunkat közel 2000 receptből állítjuk össze annak érdekében, hogy megrendelőink igényét maximálisan kielégíthessük. A csonthéjas gyümölcsöket tartalmazó ételeinkben magvak, a hal alapú ételeinkben halszálkák fordulhatnak elő, ezért ilyen ételek fogyasztásakor legyenek figyelemmel!

Az étlap változtatás jogát fenn tartjuk!

Éttermünk részletes kínálatát a jobb oldali „Állandó kínálatunk” menüben, tematizálva találja meg!

Éttermünk elkötelezett arra, hogy nagy hangsúlyt fektessen a hazai ízekre és a hungarikumokra. Figyelmet fordítunk arra, hogy a táj jelegű ételek értekeit megőrizzük és utódainkkal, vendégeinkkel megismertessük.

Ételeink készítésénél nem használunk semmilyen tartósítószert. Kínálatunkból a napi/heti menün kívül kötöttség nélkül állíthatja össze rendelését. Rendelés akár egyetlen napra is leadható.

Diagnosztizált lisztérzékenység, táplálékallergia és –intolerancia esetén saját felelősségére rendeljen!

Az ételeket kizárólag a BiBa Duo Kft – Lapos Kisvendéglő munkatársai készítik és forgalmazzák. Minden esetben csak az étlapon feltüntetett árat kell megfizetni. A szállítás díjtalan! Az feltüntetett árak HUF pénznemben értendők. Az árak a 27% ÁFA értékét és a csomagolás árát is tartalmazzák.

A rendeléssel/szállítással és fizetéssel kapcsolatos információkat kérjük tekintse meg az Információk menüpont alatt.